Group policy not applied if user has saved passwords

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

ps-cvd

Thread Starter
Joined
Sep 22, 2008
Messages
1
Hi All,
I'm having trouble in an AD environment whereby group policy fails to apply if the user has saved passwords (control panel > user accounts > advanced > manage passwords) to access resources on the DC

Microsoft recommend deleting the saved passwords and running gpupdate /force, however this is far from ideal as users will simply cache their passwords and GP once again breaks. I cant be removing saved passwords from 40 pc's every time theres a change in group policy.

Event viewer logs the following:

Event ID: 1030 Source: Userenv
Windows cannot query for the list of Group Policy objects. A message that describes the reason for this was previously logged by the policy engine.

Event ID: 40961 Source: LSASRC Category: SPNEGO (Negotiator)
The Security System could not establish a secured connection with the server ldap/XXXX. No authentication protocol was available.

Does anyone know of, or can anyone think of a workaround for this problem?
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Members online

Top