Hacktool.Spammer madness

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

blackdeth

Thread Starter
Joined
Jan 17, 2007
Messages
2
My norton antivirus detected Hacktool.Spammer and removed it but my PC still lag. And always when i start my pc norton alerts: Hacktool.spammer found. Deleted from c:\windows\system32\"alot of number".exe.I think there is another virus whic creates Hacktool.Spammer or smth.
I've looked log and found somekind Trojan.Tannick.B was deleted 1 minute before Hacktool.Spammer went in my pc i don't know what to do i ran a norton scan in safe mod,ad-aware scan,house call scan and they all say there is no infectons in your PC.
Please help i don't want to reinstall my windows again.
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Members online

Top