Hard Drive Access

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

driver_uk2001

Thread Starter
Joined
Mar 30, 2002
Messages
526
Ok guys here is a daft one.....

Ok i have got a new HD and my old HD i now have as a slave. I need to get some docs from My Documents but when i set it up i set it up so that My Docs were private. Now i have the issue that i can not tranfer my files to my new drive.

I have had this prob before but i just used the special permissions tab and overwrote the permissions so that i could access, but now i dont have that option anymore.

I know that this option is mainly there on domain based clients but when i done it last time my client was not joined to a domain and never has been.

How do i enable this option or trick xp pro into thinking it is on a domain so i can get this option?

Thanks guys

Mick
 

driver_uk2001

Thread Starter
Joined
Mar 30, 2002
Messages
526
I told you it was a stupid one, Sorry guys i sorted the problem now.

I was not doing it in safe mode, hahaha

Thanks guys
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Top