1. Computer problem? Tech Support Guy is completely free -- paid for by advertisers and donations. Click here to join today! If you're new to Tech Support Guy, we highly recommend that you visit our Guide for New Members.

Hard Drive Issues.

Discussion in 'Hardware' started by Athex, Aug 1, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
Advertisement
  1. Athex

    Athex Thread Starter

    Joined:
    Aug 1, 2006
    Messages:
    11
    ok, here is how my story goes...
    Awhile ago I got a hd from someone... A friend or something. I put it in a comp alone, no operating system found, so I tried to install windows, but it said no HD was present (ps, I check all my cables constantly. its not a power supply issue >_<) so I put it in as a slave with another hard drive to try n format it, this master was a perfectly fine running hd, never had any issue with it, windows xp on it and everything. Anyhow, when I put this screwy HD in as a slave, it caused the master hd to do the same thing, I was upset I lost a good HD by trying to fix another one. So I tried to fix that master with another one, and it plagued another HD and caused it to do the same thing. I stopped after that.
    So basically, I ask you... What happend? and Can I fix it?
     
  2. kiwiguy

    kiwiguy

    Joined:
    Aug 17, 2003
    Messages:
    17,584
    Did you suitable adjust the jumpers on the back of the drive to appropriately meet the Master/Slave requirenemts (or Cable Select) of the PC(s) that you were fitting the drive to?
     
  3. Athex

    Athex Thread Starter

    Joined:
    Aug 1, 2006
    Messages:
    11
    yes
     
  4. norton850

    norton850

    Joined:
    Mar 8, 2004
    Messages:
    7,794
    All power off to the MB?
     
  5. Athex

    Athex Thread Starter

    Joined:
    Aug 1, 2006
    Messages:
    11
    uhh.... What?
    All power off to the MB?

    I don't quite understand what you are asking.
     
  6. norton850

    norton850

    Joined:
    Mar 8, 2004
    Messages:
    7,794
    Sorry. When installing the drives did you have all the power to the MB shut off?
     
  7. Athex

    Athex Thread Starter

    Joined:
    Aug 1, 2006
    Messages:
    11
    not to my knowledge.

    I have never removed the power cables from the mb except when scrapping computers.
     
  8. Sponsor

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 733,556 other people just like you!

Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.

Short URL to this thread: https://techguy.org/488586

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice