Hard Drive very noisy running Spybot

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Rafty

Thread Starter
Joined
Mar 4, 1999
Messages
205
Running XP Home with SP2

When running Spybot 1.3, the hard drive sounds like a buzzer going off. Uninstalled Spybot, then reinstalled it, but it still doesn't search without all the hard drive noise. Stopped it so it didn't wreck my hard drive. On another system it works OK. Any ideas?
 
Joined
Aug 17, 2003
Messages
17,584
Don't blame Spybot, all it is doing is searching the drive.

If the drive is abnormally noisy (some brands make more noise than others when normally operating) then consider that it may be failing.
 

Rafty

Thread Starter
Joined
Mar 4, 1999
Messages
205
The drive works OK and noiseless on all other applications. It sounds like the hard drive arm is going bananas on Spybot.
 
Joined
Jul 19, 2004
Messages
5,646
spybot does go through ur computer at a fast rate. In scanning mine it starts churning and then shortly after its over it calms down.
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Members online

Top