Hardware Interrupts 100% cpu

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Sub-Tract

Thread Starter
Joined
Jun 24, 2008
Messages
35
I have just started having this problem for the last 5 days or so.
My CPU is constantly running at somewhere between 90 and 100%
Process Explorer is telling me that it hardware interrupts is to blame for this.
It is making all applications ridiculously slow can anybody help please?

Cheers
 

Sub-Tract

Thread Starter
Joined
Jun 24, 2008
Messages
35
Next to 90% of the processes it said suspended except explorer, Firefox, iTunes & all the service hosts.

It appears that when i woke up this morning my CPU was back down to the 4% its usually happy with.

If you have any idea of what caused this i would still like to know.
Just in case it happens again

Cheers
 
Joined
Dec 31, 1969
Messages
6,922
Well, whatever it was, make sure you run thorough virus scans with multiple programs, could've been a virus, no idea why it would've stopped capping your CPU tho...
 

Sub-Tract

Thread Starter
Joined
Jun 24, 2008
Messages
35
nah, its not a virus.
done plenty of scans and did hijack this and nothing that doesn't belong.
Cheers
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Members online

Top