having issues connecting with a modem

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

straybullett

Thread Starter
Joined
Sep 10, 2006
Messages
3
When I go onto the internet using Explorer and then start up Outlook Express, it disconnects and then reconnects. Also there is an icon that says Local Area Connection (a network cable is unplugged)
It also cannot handle too many demands. It often seems as though the modem has stopped working and then it finally says the page cannot be found, then disconnects.

Any suggestions or tips would be appreciated - also if you need any info about my current setup Id be glad to supply.
 

etaf

Wayne
Moderator
Joined
Oct 2, 2003
Messages
65,454
is this broadband ?

you may have dial a connection in your IE connections
untick and set to never dial a connection

assuming not a dialup

also do you have a cable connected to the LAN ???
 

etaf

Wayne
Moderator
Joined
Oct 2, 2003
Messages
65,454
Also there is an icon that says Local Area Connection (a network cable is unplugged)
thats normal as you dont have a cable in your lan connection

what do you have in outlook express
tools
options
connection tab
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Top