HD won't mount

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

alumaline

Thread Starter
Joined
Oct 6, 2008
Messages
35
Hi

I have an IBM X31 40GB HD that needs to be reformated
with a non destructive reformat like Spinrite II or Calibrate
however the drive must mount to do this. When I boot
the HD using an USB external enclosure I hear the disk
spin up but no icon appears in My Computer.

When I install the same HD as the main drive I see
Windows XP modules loading followed by a long pause
then the message 'no operating system found' even
though for a few seconds I see the Windows XP
screen. I also see all of my files using the DOS prompt.
So I know my information is on the disk.

Anyone with experience with a non mounting disk?

thanks in advance

Mark S
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Top