HDD Boot Failure

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

czest568

Thread Starter
Joined
Mar 29, 2005
Messages
30
Hi everyone!

Need your HELP!

I tried adding a slave HDD on my PC but doesn't work so i decided to take it off but when i restarted my pc it can't detect my Hard drive anymore.... it says...pri master not detected)......

Any HELP be appreciated'

THANKS!
 
Joined
Mar 8, 2004
Messages
7,794
Double check the power connector and IDE cable connection to the drive and MB. Did you change any jumper settings with the drive?
 

czest568

Thread Starter
Joined
Mar 29, 2005
Messages
30
i did check IDE and power connectors...still i get this on on screen as i start my PC "auto-detecting primaste...press ESC to abort" and when you do this i get this auto-detecting pri master....not detected, pri slave....press ESC to abort'its always the same as NOT DETECTED and end up with Boot Failure...reboot and select proper Boot Device or insert Boot Media in selected Boot Device' PLEASE HELP!
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Members online

Top