Help! Grey videos!

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

aladdin

Thread Starter
Joined
Dec 10, 2001
Messages
2
the problem: some videos on my comp show up as a grey screen when played. I get the audio but no picture. This happens to some downloaded movies and a game or two. I have downloaded the latest divx codec and it doesnt help. Is there a setting I can change? I am running a 1.2 gig t-bird, windows ME. HELP thank you so much for any tips you can help with!
 

eddie5659

Moderator
Malware Specialist
Joined
Mar 19, 2001
Messages
37,298

eddie5659

Moderator
Malware Specialist
Joined
Mar 19, 2001
Messages
37,298
Just looking through some old PM's and found this. Sorry for the late reply.

You had given me a few links in regards to some of my videos being grey. The avi does not work. How can I remedy this. Is it a setting?
Did you download the latest codecs, and did you get this grey screen with the avi? Check to see if its set up corrrectly:

When you have WMP open, View | Options. Formats. make sure all the boxes are ticked, apply and OK.

What version of WMP are you running?

Regards

eddie
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Top