Help! My website is driving me crazy!

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

strugglingam

Thread Starter
Joined
Oct 18, 2004
Messages
26
I have been tweaking my website, and everything is going fairly good, except that I now have three annoying question marks that won't go away. :eek:

I've looked for any gaps in the code or glitches, but I can't find anything. Before I pulled my hair out, I thought I'd see if one of the web wizards on here could find the problem for me and save my sanity.
The URL is http:// www.wamail.net/~mrobyn/workbigshop.html/
Thanks for any help! (y)

Mark
 
Joined
Jul 29, 2001
Messages
21,334
If you look they are there. They are not under the link where you would think they would be. They are sitting outside of three sets of <td> tags. Copy your code into notepad and do a find for ?
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Members online

Top