HELP! Need to activate PCMCIA slot on alptop with XP Pro

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

scotsmonkeyal

Thread Starter
Joined
Oct 27, 2007
Messages
3
Hi there and thanks for possibly helping me. I have a Fujitsu Amilo Pro V 2010. Having installed a fresh copy of XP pro i now have no 'new hardware found' when i insert a PCMCIA card. there is poer to it as the card lights up but will not allow me to install a driver for it. the card was working fine in the machine untill i reinstalled xp.

is there anyway to activate the PCMCIA slot or get a driver for it?

Many thnanks for you input

AL
 
Joined
May 20, 2007
Messages
1,562
Welcome to TSG

check the device manager for unknown devices, you may have to install the 'PCI to Cardbus' driver
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Top