1. Computer problem? Tech Support Guy is completely free -- paid for by advertisers and donations. Click here to join today! If you're new to Tech Support Guy, we highly recommend that you visit our Guide for New Members.

Help...On line Virus scan..

Discussion in 'Virus & Other Malware Removal' started by Mollybee, Feb 8, 2003.

Thread Status:
Not open for further replies.
Advertisement
  1. Mollybee

    Mollybee Thread Starter

    Joined:
    Dec 30, 2002
    Messages:
    32
    Trend Micro ..Online Virus Scan..

    When I go there..I get this Message..

    " Your current sevcurity settings prohibit running activex controls on this page,As a result the page may not display correctly "


    I have use this scan before..Why can't I use it now...?

    What is activex controls...? Is that bad..?

    Thanks for your help...;) Mollybee..
     
  2. $teve

    $teve

    Joined:
    Oct 9, 2001
    Messages:
    9,396
    hi molly......go to tools/internet options/security....custom level and re-set to medium,that should do the trick.;)
     
  3. Mollybee

    Mollybee Thread Starter

    Joined:
    Dec 30, 2002
    Messages:
    32
    Steve it was set on Medium...

    Still not working...Have use this scan many times...
    3 days ago was last time i use it...

    Any thing else I can do... Thanks..;)

    Mollybee
     
  4. $teve

    $teve

    Joined:
    Oct 9, 2001
    Messages:
    9,396
  5. Mollybee

    Mollybee Thread Starter

    Joined:
    Dec 30, 2002
    Messages:
    32
  6. $teve

    $teve

    Joined:
    Oct 9, 2001
    Messages:
    9,396
    YOUR


    <img src=http://forums.techguy.org/attachment.php?s=&postid=718288>


    ;)
     

    Attached Files:

  7. Mullet

    Mullet

    Joined:
    May 12, 2001
    Messages:
    25
    Hey, just having the same problem in the last few minutes, tried to use Housecall's online scanner
    and it wouldn't work, then tried address above, but that one won't work with Netscape. Any other ideas
    for one compatible with Netscape? Also, Panda software's online scanner won't work with Netscape either.
    My DSL provider only works with Netscape.
    My firewall has locked up :eek: and referred me to housecall to check for a worm, but I can't find
    an online scanner that functions!! Ideas?
     
  8. $teve

    $teve

    Joined:
    Oct 9, 2001
    Messages:
    9,396
  9. Sponsor

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 733,556 other people just like you!

Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.

Short URL to this thread: https://techguy.org/117668

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice