Help please!!

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

haleyj2010

Thread Starter
Joined
Apr 28, 2010
Messages
1
I have recently had some issues with my network connections.. When i click on the connection i use "mta dsl" it doesn't open.. i have to make a whole new connection and only then can i connect to the internet. also, i cannot delete my old connections. i tried right clicking and going to "delete" but it doesn't work, and i tried to " delete this connection" on the left hand side box and it still would not delete. now i have 5 connections in the network connections folder and every time i disconnect i have to make a new connection. is this a virus or some simple setting that can be changed?
please help me!!
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Top