Help!!! RAM Error...

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

ongfuguan

Thread Starter
Joined
Apr 2, 2008
Messages
4
Yesterday, I bought a new DDR1 RAM. When I slot it into my RAM DIMM slot, I turn on my computer, BIOS detect my RAM memory ok, but load into windows it bluescreen. When I use back my old RAM then can on. The RAM was made by Kingston, 512 MB DDR400.

My computer specfication below:

Intel Pentium 4 2GHz (Socket 478)
Asus P4SGL-VM Mainboard
Apacer 512MB DDR333 RAM & Kingston 512MB DDR400 RAM(new)
Hitachi 80GB Hard Drive
Imation DVD-RW
D-Link PCI LAN Card
Windows XP SP2

Is it my new RAM got problem???
 

crjdriver

Moderator
Joined
Jan 2, 2001
Messages
43,453
I checked kingston's site and the ram you installed does NOT show as compatible ram. Did you check before you bought the ram?
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Top