Help! Regsvr32 loadlibrary failed tscfgwmi.dll

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

bhill

Thread Starter
Joined
Mar 14, 2002
Messages
26
This is a Windows 2003 Server w/Service Pack 1
Company Exchange and web server

Application log shows 9099 errors multiple times per day.
The MAD Monitoring thread was unable to read the state of the services, error '0x80041013'.

Which led me find that '0x80041013' means WBEM_E_PROVIDER_LOAD_FAILURE

Which led me to run WMIdiag.vbs

Which reported 17 instances of missing DCOM registrations for TSCFGWMI.DLL
The report suggested Re-registering the DLL which I tried:
regsvr32 <c:winnt\system32\tscfgwmi.dll>

However, I received the following error:
LoadLibrary("<c:winnt\system32\tscfgwmi.dll>") failed - The specified module could not be found.

Not sure what to do next. I've spent a lot time searching for the next step without success. Can anyone help?
Thanks for looking,
Brett
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Members online

Top