Help!!! taskbar won't show open windows

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

dawhits1

Thread Starter
Joined
Feb 4, 2007
Messages
5
Hi,
I have had this computer for a year or so and about a month ago, the little boxes on the blue taskbar at the bottom of the screen stopped showing up. I can still open the windows with the ctrl alt delete command to open the task manager, but theres no way to switch between two open windows without that. Anyone no what's wrong?
 

JSntgRvr

José
Retired Moderator and Malware Specialist
Joined
Jul 1, 2003
Messages
18,552
Hi, dawhits1 :)

Welcome to TSG.

Try this:

Right Click on the Start button->select Properties->then Taskbar tab-> check Show Quick Launch.
 

dawhits1

Thread Starter
Joined
Feb 4, 2007
Messages
5
it isn't the quick launch buttons though, it's the actual programs open, so for example, if i had firefox, word and aim open, none of those show up at all down on the bar at the bottom of the screen. thank you for the quick reply
 
Joined
Sep 7, 2004
Messages
49,014
It sounds like you drug the bar to the bottom

Hover the cursor at the bottom and when it turns to a double headed arrow hold down the left mouse button and drag it up
 

JSntgRvr

José
Retired Moderator and Malware Specialist
Joined
Jul 1, 2003
Messages
18,552
MFDnSC said:
It sounds like you drug the bar to the bottom

Hover the cursor at the bottom and when it turns to a double headed arrow hold down the left mouse button and drag it up
Hi, Mike :)

Nice to see you around!
 

dawhits1

Thread Starter
Joined
Feb 4, 2007
Messages
5
Thanks JSntgRvr,
I tried this and it seems to be back to normal.

Thank you all for your quick responses, usually when I post something on a forum it takes days sometimes to get a response.
-Erik
 

JSntgRvr

José
Retired Moderator and Malware Specialist
Joined
Jul 1, 2003
Messages
18,552
Hi, dawhits1 :)

You are Welcome! (y)

Please use the thread's Tools and mark this thread as "Solved".

Best wishes!
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Members online

Top