HELP, tv card lags

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.
Joined
Nov 15, 2002
Messages
1,964
Did you try upgrading the drivers? More often than not, the drivers that come on disk are slightly out of date.
 

dalearyous

Thread Starter
Joined
Jul 17, 2003
Messages
136
i updated the drivers and applications and reinstalled wintv2000 (latest version). still same thing. its not like its just vid the audio lags too, but in sync with the video
 
Joined
Apr 11, 2004
Messages
14
I did, but the audio separation was killing me. Do you use onboard Audio or a PCI audio board? Usually the onboard audio can cause a lot of separation between the video and audio.

I also have connected my Gamecube to my TV Tuner, but it never gave me the same problem of latency with the TV card. But it also may be because of the TV Tuner card, which is a Radeon TV Tuner card (I forget the model).
 

dalearyous

Thread Starter
Joined
Jul 17, 2003
Messages
136
the audio is fine and it runs right along with video. just pissed off spent like 140 on the card and so far it sucks.
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Members online

Top