Help w/ router & 360

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

csomers15

Thread Starter
Joined
Oct 30, 2007
Messages
2
So I just moved to a new house, and I have the internet working... wireless network is set up but for some reason my xbox 360 will not connect to xbox live. When I test the connection it says that the IP Adress fails, yet I'm not sure why because I have dhcp enabled.

Microsoft Windows XP [Version 5.1.2600]

Windows IP Configuration

Host Name . . . . . . . . . . . . : HRDU-D1R6J8C1
Primary Dns Suffix . . . . . . . :
Node Type . . . . . . . . . . . . : Hybrid
IP Routing Enabled. . . . . . . . : No
WINS Proxy Enabled. . . . . . . . : No

Ethernet adapter Local Area Connection:

Media State . . . . . . . . . . . : Media disconnected
Description . . . . . . . . . . . : Broadcom NetXtreme 57xx Gigabit Cont
roller
Physical Address. . . . . . . . . : 00-15-C5-C8-59-48

Ethernet adapter Wireless Network Connection:

Connection-specific DNS Suffix . :
Description . . . . . . . . . . . : Dell Wireless 1490 Dual Band WLAN Mi
ni-Card
Physical Address. . . . . . . . . : 00-19-7D-15-A7-E9
Dhcp Enabled. . . . . . . . . . . : Yes
Autoconfiguration Enabled . . . . : Yes
IP Address. . . . . . . . . . . . : 192.168.2.102
Subnet Mask . . . . . . . . . . . : 255.255.255.0
Default Gateway . . . . . . . . . : 192.168.2.1
DHCP Server . . . . . . . . . . . : 192.168.2.1
DNS Servers . . . . . . . . . . . : 192.168.1.254

could it be becuase the dhcp has the same ip as the default gateway? and if so, how do I change this? Any help is greatly appriciated.
 

Couriant

James
Moderator
Joined
Mar 26, 2002
Messages
40,276
nope. The Gateway and DHCP server can be the same device, though I am curious as to why the DNS server entry is 192.168.1.254, when the rest of the network is on the 192.168.2.x subnet.

Was this configuration on the xbox?

Also does the XBOX have a ping utility?
 
Joined
Aug 18, 2007
Messages
31
hello. I am having the same problem also. I have even tried the wireless and the ethernet cable and still can not connect. If you have found the problem, please let me know. thanks
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Members online

Top