Help with Internet Issues-Win2k, networking issues

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

wlb82

Thread Starter
Joined
Apr 6, 2004
Messages
5
I'm not very experienced with Win2k but my boss needs help. Her computer is a Thinkpad A22m, pIII 600 mhz, 328mb ram. For some reason, the ethernet port on the back of the computer does not function...so we're using an old-school ethernet pcmcia card with adapter. The adapter seems to work fine...all three lights work properly, and when I look at the status of the LAN connection it seems to be sending packets and connecting fine. However, it's not receiving any packets at all, and it won't connect to any website. The adapter is a Linksys EtherFast 10/100 card. Any help would be appreciated! Thanks!
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Top