Help with system ini?

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

rossai

Thread Starter
Joined
Mar 22, 2004
Messages
20
I need some advice, When I go to system configuration utility and then click on selective start up, If I click on load start group and process win. ini file evevything is ok then if I click on process system ini file I lose the use of my mouse But if I leave it off my monator is stuck on 16 colour 680x480 I tried changing driver but it didn't help can anyone help?
 
Joined
Jun 15, 2002
Messages
3,337
What kind of mouse are you using...serial, PS/2, or USB?

System.INI is apparently loading something that is conflicting with your mouse. With System.INI loaded, check in Device Manager for any IRQ conflicts...
 

rossai

Thread Starter
Joined
Mar 22, 2004
Messages
20
Sorry for the delay in replying, I'm using a p/s2 wireless mouse and as soon as I click on system ini and then restart I get the message that I have proformed an illegal operation and the system will be shut down. The only way to get out of this is to push the reset button on the tower. With the system ini off, I can't see any IRQ conflicts
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Members online

Top