help

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

jayaps

Thread Starter
Joined
Jul 10, 2007
Messages
2
when my laptop loads my desktop background ( photo of wife nd kids ) is on screen however when everything finishes loading desktop turns blue.

i have checked all my files and done a search of c: however the file is nowhere to be found, i believe it was accidentally deleted, however for it to appear as desktop is loading my settings it must still be stored somewhere.

Please help
 
Joined
Mar 5, 2007
Messages
141
Your system makes a copy of the file and stores it under your documents & settings. It remembers the previous settings and that is why you see it on bootup and not when the machine has finished booting. do a search for the file type using a wildcard search. (ie. for jpeg files use *.jpg) Make sure you have turned on hidden files under explorer\tools\folder options\view and check "show hidden files & folders"
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Top