hibernation probs!!

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

darrelljb

Thread Starter
Joined
Apr 22, 2004
Messages
1
I am having probs with hibernation mode,I have enabled hibernate in power options on the shut down screen it says preparing for hibernation and the little blue line goes across the screen all is well as it turns off suddenly it restarts itself so does not actually hibernate i have tried the power button to hibernate it too but still does the same thing any help would be great. I am running a asus motherboard p4s800 with windows xp 512 ram 1 80 gig hard drive the 2nd hard drive is 20 gigs thanks
 
Joined
Apr 30, 2004
Messages
478
Do you have Adobe Type Mananger on your computer? The same things happened t me on my old notebook. I had to remove ATM then the problem would be fixed.
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Members online

Top