1. Computer problem? Tech Support Guy is completely free -- paid for by advertisers and donations. Click here to join today! If you're new to Tech Support Guy, we highly recommend that you visit our Guide for New Members.

hide cmd in a bat

Discussion in 'DOS/Other' started by gameplayer10, Apr 3, 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
Advertisement
  1. gameplayer10

    gameplayer10 Thread Starter

    Joined:
    Aug 18, 2005
    Messages:
    30
    Is there a command that you that you can put is there that hides the command prompt when you runa bat file
     
  2. devil_himself

    devil_himself

    Joined:
    Apr 7, 2007
    Messages:
    4,910
  3. saroosh2008

    saroosh2008

    Joined:
    Apr 19, 2008
    Messages:
    8
    This batch run at any time to check the number of partitions on a system and check and record the free space for each partition. This information is to be stored in a text file on the server using the computer name and data as the name of the file
     
  4. devil_himself

    devil_himself

    Joined:
    Apr 7, 2007
    Messages:
    4,910
    saroosh2008 , Please Start Your Own Thread

    :)
     
As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 733,556 other people just like you!

Thread Status:
Not open for further replies.

Short URL to this thread: https://techguy.org/700078

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice