HijackThis 2.0.4 Released

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

flavallee

Frank
Thread Starter
Trusted Advisor
Joined
May 12, 2002
Messages
83,134
You can read about and download it from here.

----------------------------------------------------------------
 

tomdkat

Retired Trusted Advisor
Joined
May 6, 2006
Messages
7,148
Do you know from where a 2.0.4 executable can be download? The site you posted the link to only has the MSI installer available. The link to the executable is currently busted.

Thanks!

Peace...
 

Phantom010

Retired Trusted Advisor
Joined
Mar 9, 2009
Messages
34,801
It seems to be dead for now. Or perhaps, there won't be any.
 

flavallee

Frank
Thread Starter
Trusted Advisor
Joined
May 12, 2002
Messages
83,134
Yep, you're right. That link doesn't work yet.

I just checked the www.filehippo.com and www.majorgeeks.com sites and they only have the full installer file.

---------------------------------------------------------------
 

flavallee

Frank
Thread Starter
Trusted Advisor
Joined
May 12, 2002
Messages
83,134
Yep. I noticed it's HiJackThis now instead of HijackThis.

I just uninstalled 2.0.3 and installed 2.0.4 in my Vista computer, and it seems to be working fine.

I clicked your link, but it's not working.

-----------------------------------------------------------------
 

Phantom010

Retired Trusted Advisor
Joined
Mar 9, 2009
Messages
34,801
Version 2.0.3 was only Beta.

Both versions 2.0.3 and 2.0.4 are VERY similar to version 2.0.2. Only a couple of barely noticeable minor add ons. :rolleyes:
 

flavallee

Frank
Thread Starter
Trusted Advisor
Joined
May 12, 2002
Messages
83,134
According to Trend Micro, version 2.0.4 now makes the program compatible with Windows 7.

----------------------------------------------------------------
 

Phantom010

Retired Trusted Advisor
Joined
Mar 9, 2009
Messages
34,801
It was already working with Windows 7! The OS was "Unknown" but the rest of the log was OK.
 

Frank4d

Retired Trusted Advisor
Joined
Sep 10, 2006
Messages
9,126
Well now it recognizes Windows 7 and shows it at the top of the log. But it still shows a list of running processes only for the logged on username. Local, Network and System processes aren't shown. Not very useful if you have a Windows 7 machine.
 

Phantom010

Retired Trusted Advisor
Joined
Mar 9, 2009
Messages
34,801
But it still shows a list of running processes only for the logged on username.
Yup, same for Vista.

64-bit still ain't supported either!
 

antech

Banned
Joined
Feb 23, 2010
Messages
1,427
Any major improvments in this version?
They cannot say that it is Windows 7 Compitable.
It just dosent dislplay all the processes.
NOTE:
Time for a new Hijack This tutorial to be created as this version does not provide an option to save the log automatically
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Top