Hot links don't work

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.
Joined
May 28, 2003
Messages
2,366
I went to your page and I see what you mean. Alas, this is something that I think I'd need to be looking over your shoulder to help. Clearly, the url didn't get put in.

You are going to want a page for each of the files in the bottom left of your site. So what you need to do, is load each of those pages and then put the url to the pages. Am I making any sense at all?

What I've done is use a very good html editor called WebDrawf to make my pages. It is a wysiwyg {what you see is what you get} editor. Youcan get it free at this page. I don't feel like I've been much help at all. :(
 

SleepySher

Thread Starter
Joined
Oct 17, 2002
Messages
26
I understand what you are saying. Thanks...the link that you have on your reply doesn't work. Maybe it is links and me. They don't like me.

Thanks for your help I will try it.
 
Joined
Mar 29, 2003
Messages
162
I think the link he was trying to put in was this.

Edit: Sorry. Actually I don't think the page he linked to exists anymore. There are plenty of free HTML editors out there, though.
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Members online

Top