How do I clear New Hardware interrupt stack?

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

chabrenas

Thread Starter
Joined
Apr 4, 2008
Messages
2
After plugging a camcorder into a USB port (and successfully downloading from it) I have a continuous loop of 'New Hardware Found' alerts, even after power off and reboot. Presumably a flaky connection has stacked a huge number of interrupts - far more than I can clear by clicking on the alert each time it appears. Does anyone know a way to clear the stack?
 

chabrenas

Thread Starter
Joined
Apr 4, 2008
Messages
2
Device manager refreshing every 3 seconds. Went to Portable Device>MTP Device and selected Uninstall Driver. That's got rid of the interrupts, but it's bedtime. Tomorrow, I'll plug in the camcorder again and see if reinstalling the MTP driver works (i.e. that XP hasn't "helpfully" ssve and reinstated the stacked interrupts...)
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Top