How do I get my Ipod to Mount?

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

DocHolliday2006

Thread Starter
Joined
Jun 17, 2007
Messages
64
I have an Ipod shuffle (2nd generation). It's plugged into the cradle and charging. In computer, I see "apple Ipod Music Player", but when I go to hit mount, it says, "unable to mount media. There is probably no media in the drive.

What can I do to get it to mount?

Thanks.
 
Joined
Jul 12, 2007
Messages
5
Check to make sure you have libipod installed... the name for this package in the package manager may be different in each distribution.

Also, this may be a problem with hal/dbus permissions. Check your /etc/groups file to make sure your user is in the plugdev group. If not, you can add the user like this:

usermod -G plugdev username

Again, YMMV
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Members online

Top