How To Fix Clone Stamp Tool Error on Pixlr

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

therizinosaurus

Thread Starter
Joined
Nov 30, 2014
Messages
4
Every time I try to use the clone stamp tool on pixlr.com/editor, I get the error message ""Could Not Use Clone Stamp Tool Because Area To Clone Has Not Been Defined" and then it tells me to Alt-click to define the source. However when I do that, I get the error again and again! I have tried the following:
- reset the tool
- Made sure all layers were sampled.
- Made sure Opacity is set to 100
- Tried to see if it was somehow not the alt-key I needed to use but I can't find any other key that lets me do this.

I have an HP Pavilion G6 laptop running Windows 10. Never had the above problem before till the OS updated twice this year, then noticed the issue after that. I get the circle with the tiny cross when I hover the mouse pointer over the image. Help on the matter would be greatly appreciated.
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Top