1. Computer problem? Tech Support Guy is completely free -- paid for by advertisers and donations. Click here to join today! If you're new to Tech Support Guy, we highly recommend that you visit our Guide for New Members.

How to put a footer on every page

Discussion in 'Business Applications' started by bussoboy, Jan 3, 2015.

Thread Status:
Not open for further replies.
Advertisement
  1. bussoboy

    bussoboy Thread Starter

    Joined:
    May 6, 2007
    Messages:
    67
    Tech Support Guy System Info Utility version 1.0.0.2
    OS Version: Microsoft Windows 8.1, 64 bit
    Processor: AMD E1-2500 APU with Radeon(TM) HD Graphics, AMD64 Family 22 Model 0 Stepping 1
    Processor Count: 2
    RAM: 3542 Mb
    Graphics Card: AMD Radeon HD 8240, 512 Mb
    Hard Drives: C: Total - 933853 MB, Free - 880352 MB; D: Total - 18503 MB, Free - 2266 MB;
    Motherboard: Hewlett-Packard, 2AFD
    Antivirus: AVG Internet Security 2014, Updated and Enabled.

    I am trying to paste an old 30 page doc onto a new document with a footer on every page. No matter how I experiment and follow the directions, the footer appears only on one page. I've tried to add the footer after I have copied the doc with no success. I then managed to place the footer on every empty page and when I applied the text, all the footers disappear! I admit that the original doc did have footers but I removed them before pasting - maybe that is the problem. I would appreciate any help you can give. I really don't want to retype this whole doc by hand!
     
  2. DaveA

    DaveA Trusted Advisor Spam Fighter

    Joined:
    Nov 16, 1999
    Messages:
    16,311
    First Name:
    David
    What program and version are you trying this in?
     
  3. bussoboy

    bussoboy Thread Starter

    Joined:
    May 6, 2007
    Messages:
    67
    Re my problem with footers, I am using MS Word from Office 2013.
     
  4. DaveA

    DaveA Trusted Advisor Spam Fighter

    Joined:
    Nov 16, 1999
    Messages:
    16,311
    First Name:
    David
    Do you have section breaks at each page break?
     
  5. bussoboy

    bussoboy Thread Starter

    Joined:
    May 6, 2007
    Messages:
    67
    I use page breaks.
     
  6. dvk01

    dvk01 Moderator Malware Specialist

    Joined:
    Dec 14, 2002
    Messages:
    56,336
    First Name:
    Derek
    first paste the old doc in
    save the doc under a new name
    open the new doc
    then go to insert footer and select add footer and select the top option ( blank) type in the footer wording, close the footer insert box
    save doc and when you reopen there should be footers on each page
     
  7. bussoboy

    bussoboy Thread Starter

    Joined:
    May 6, 2007
    Messages:
    67
    Thank you Derek for your reply. I am quite sure your advice will help me. However in your instructions you use the term "select tom option (blank) type in footer wording". I followed you instructions up to that point but I don't understand the tom option. I cannot find anything like it on my computer. Could you please elaborate for me please.
     
  8. dvk01

    dvk01 Moderator Malware Specialist

    Joined:
    Dec 14, 2002
    Messages:
    56,336
    First Name:
    Derek
    Sorry it was a typing error
    it should say the top option,
     
  9. Sponsor

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 733,556 other people just like you!

Thread Status:
Not open for further replies.

Short URL to this thread: https://techguy.org/1140502

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice