how to sign out completely?

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

momtaz

Thread Starter
Joined
Sep 11, 2009
Messages
412
Hello guys,

on my laptop, I use Windows7, IE8, set up yahoo mail as my home page,
when I log in to my yahoo mail and click on the internet icon to open new browser it comes with yahoo ID and ask me to insert my password, how to fix this?
I use the same on my desktop PC windows XP, and when I click to open new browser it comes a blank yahoo mail page with no any specific ID etc.. I use this for long years ago.. just when I installed the windows7 with the IE8 started facing this prolem, and cannot check 2 yahoo mails at the same time, must one be signed out,
any ideas or advises to fix it? I will appreciate.. Thanks in advance
 

DaveA

David
Trusted Advisor
Spam Fighter
Joined
Nov 16, 1999
Messages
17,201
Do you have the Yahoo mail page as your only home page in the options listed in the home page set up?
See what is listed and marked when you click the down arrow on the Home icon and then select "Add or Change Home Page".
 

momtaz

Thread Starter
Joined
Sep 11, 2009
Messages
412
I said i set it by myself and I am using it on my PC, wind Xp IE7, for many years, i can click as much as I need pagesm always new browser with the typical page,
the question is: how to make the same statment... mean when click on the internet icon will come with the current email i am signing into and will ask for passwrd..
 

DaveA

David
Trusted Advisor
Spam Fighter
Joined
Nov 16, 1999
Messages
17,201
I do not know what you are trying to do, you keep asking about 2 different things each time.
I will let some one else give it a try.:(
 

momtaz

Thread Starter
Joined
Sep 11, 2009
Messages
412
Thanks Dave..I guess I made it clear in my first post,
somehow, appreciate ur effort in anyway, with many thanks
 
Joined
Aug 14, 2006
Messages
150
OOPS, just tried to check both my yahoo accounts at once using 2 different tabs (IE8) and it won't let me.
Let me research some more.
 
Joined
Aug 14, 2006
Messages
150
The only way I can be signed in to 2 yahoo emails accounts at the same time is to have one opened in IE8 and one opened in FireFox. Sorry.
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Top