1. Computer problem? Tech Support Guy is completely free -- paid for by advertisers and donations. Click here to join today! If you're new to Tech Support Guy, we highly recommend that you visit our Guide for New Members.

I can't download Mozilla firefox??????

Discussion in 'Windows 7' started by KylaCiv, Jul 5, 2012.

Thread Status:
Not open for further replies.
Advertisement
  1. KylaCiv

    KylaCiv Thread Starter

    Joined:
    Jun 20, 2012
    Messages:
    8
    Please help me....I am trying to download mozilla firefox to use instead of explorer....it keeps telling me to check my proxy settings or my internet....my internet is running fine.....how do I get this freeware on my computer? What is required to download? Please help me! Thank You ==Kyla
     
  2. Ihatecats

    Ihatecats Banned

    Joined:
    Jun 10, 2012
    Messages:
    359
    Right click and run as admin for these tools.

    Please download FarbarServiceScanner and run it on the computer with the issue.


    Make sure the following options are checked:
    Internet Services
    Windows Firewall
    System Restore
    Security Center/Action Center
    Windows Update

    Press "Scan".
    It will create a log (FSS.txt) in the same directory the tool is run.
    Please copy and paste the log to your reply.

    Please download MINITOOLBOX and run it.

    Checkmark following boxes:


    Report IE Proxy Settings
    Report FF Proxy Settings
    List content of Hosts
    List IP configuration
    List Winsock Entries
    List last 10 Event Viewer log
    List Installed Programs
    List Users, Partitions and Memory size
    List Devices (problems only)



    Click Go and Attach the result.
     
  3. KylaCiv

    KylaCiv Thread Starter

    Joined:
    Jun 20, 2012
    Messages:
    8
    Farbar Service Scanner Version: 02-07-2012
    Ran by Jay (administrator) on 05-07-2012 at 20:01:09
    Running from "C:\Users\Jay\AppData\Local\Microsoft\Windows\Temporary Internet Files\Content.IE5\OGSLT8YS"
    Microsoft Windows 7 Home Premium Service Pack 1 (X64)
    Boot Mode: Normal
    ****************************************************************
    Internet Services:
    ============
    Connection Status:
    ==============
    Attempt to access Local Host IP returned error: Localhost is blocked: Other errors
    LAN connected.
    Attempt to access Google IP returned error: Other errors
    Attempt to access Google.com returned error: Other errors
    Attempt to access Yahoo IP returned error: Other errors
    Attempt to access Yahoo.com returned error: Other errors
    IE proxy is enabled.

    Windows Firewall:
    =============
    Firewall Disabled Policy:
    ==================

    System Restore:
    ============
    System Restore Disabled Policy:
    ========================

    Action Center:
    ============
    Windows Update:
    ============
    Windows Autoupdate Disabled Policy:
    ============================

    File Check:
    ========
    C:\Windows\System32\nsisvc.dll => MD5 is legit
    C:\Windows\System32\drivers\nsiproxy.sys => MD5 is legit
    C:\Windows\System32\dhcpcore.dll => MD5 is legit
    C:\Windows\System32\drivers\afd.sys => MD5 is legit
    C:\Windows\System32\drivers\tdx.sys => MD5 is legit
    C:\Windows\System32\Drivers\tcpip.sys => MD5 is legit
    C:\Windows\System32\dnsrslvr.dll => MD5 is legit
    C:\Windows\System32\mpssvc.dll => MD5 is legit
    C:\Windows\System32\bfe.dll => MD5 is legit
    C:\Windows\System32\drivers\mpsdrv.sys => MD5 is legit
    C:\Windows\System32\SDRSVC.dll => MD5 is legit
    C:\Windows\System32\vssvc.exe => MD5 is legit
    C:\Windows\System32\wscsvc.dll => MD5 is legit
    C:\Windows\System32\wbem\WMIsvc.dll => MD5 is legit
    C:\Windows\System32\wuaueng.dll => MD5 is legit
    C:\Windows\System32\qmgr.dll => MD5 is legit
    C:\Windows\System32\es.dll => MD5 is legit
    C:\Windows\System32\cryptsvc.dll => MD5 is legit
    C:\Windows\System32\svchost.exe => MD5 is legit
    C:\Windows\System32\rpcss.dll => MD5 is legit

    **** End of log ****
     
  4. Ihatecats

    Ihatecats Banned

    Joined:
    Jun 10, 2012
    Messages:
    359
    Seeing some issues with your connection once you get me the minitoolbox log we can start,.
     
  5. KylaCiv

    KylaCiv Thread Starter

    Joined:
    Jun 20, 2012
    Messages:
    8
    I tried the minitoolbox thing and it was doing something, now I had an error pop up saying line 5838 error?? Variable used without being declared?
     
  6. KylaCiv

    KylaCiv Thread Starter

    Joined:
    Jun 20, 2012
    Messages:
    8
    It stated something about c:/temporary internet files/minitoolbox.exe?
     
  7. KylaCiv

    KylaCiv Thread Starter

    Joined:
    Jun 20, 2012
    Messages:
    8
    Any suggestions on what could be wrong and how to fix this problem? Ive tried minitoolbox again and its not working on my sytem?
     
  8. Ihatecats

    Ihatecats Banned

    Joined:
    Jun 10, 2012
    Messages:
    359
    Can you try and run it with your antivirus disabled
     
  9. KylaCiv

    KylaCiv Thread Starter

    Joined:
    Jun 20, 2012
    Messages:
    8
    how do i do that? I dont even think my antivirus works as its expired?
     
  10. Ihatecats

    Ihatecats Banned

    Joined:
    Jun 10, 2012
    Messages:
    359
  11. Sponsor

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 733,556 other people just like you!

Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.

Short URL to this thread: https://techguy.org/1059857