i click images in MY COMPUTER and open them in I.E

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

frazer

Thread Starter
Joined
Jan 5, 2002
Messages
14
Help

I recently installed a browser called iligo and i set it so that it was my default image viewer.
I realised that oligo was rubish and so uninstalled but everytime i try to open an image in MY COMPUTER it searches for oligo which doesn't no longer exist on my PC.

How can i get I.E to be my default image viewer

Please reply soon.
[email protected]
 

TonyKlein

Malware Specialist
Joined
Aug 26, 2001
Messages
10,392
Hi,

The easiest way to achieve this would probably be running this reg file

It is the general fix to restore Windows Explorer’s thumbnail preview capability for a dozen different image types.

Subsequently, reboot, and tell us what happens.

Good luck,
 

frazer

Thread Starter
Joined
Jan 5, 2002
Messages
14
i'm sorry but that has not worked is there another way of getting pictures to be viewed in I.E

Frazer
 

TonyKlein

Malware Specialist
Joined
Aug 26, 2001
Messages
10,392
Try this, for example with a giffile:

Select any giffile..

. Highlight the file file by clicking on it once
· Hold down the shift key and then right-click your mouse
· Select "Open With" from the menu
. Choose Iexplore

Be sure to check the box, "Always use this program to open these files".
· Click "OK" and you are all done!

Now reboot to register the changes.

Tell us what happens.

Good luck,
 

frazer

Thread Starter
Joined
Jan 5, 2002
Messages
14
the open with option does not come up
only quick view(which doesn't work) and open (which is where i am asked to locate oligo
 
Joined
Dec 2, 1998
Messages
2,736
Make sure you are highlighting the file first then holding the SHIFT key while right-clicking.
 

frazer

Thread Starter
Joined
Jan 5, 2002
Messages
14
thanx now 1 more thing

Where can I find the JPG and GIF file icons and can you give me a method so that it will change all of the images

frazer
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Members online

Top