1. Computer problem? Tech Support Guy is completely free -- paid for by advertisers and donations. Click here to join today! If you're new to Tech Support Guy, we highly recommend that you visit our Guide for New Members.

I.E. 6 SP1 behind a Firewall

Discussion in 'Windows XP' started by DPraytor, Jan 31, 2003.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. DPraytor

    DPraytor Thread Starter

    Joined:
    Jan 31, 2003
    Messages:
    1
    Have I.E. 6 w/SP1 installed behind an AltaVista firewall. First try to get on internet after logging into firewall displays 'server not found' error for the page. Displays internal web sites fine. Also works with Raptor Firewall fine. I.E. 6 (without SP1) works fine with all. Our facility has about 200 of the PC's with SP1 on them ready to install for users. Most will require going through the AltaVista firewall. Any idea what to look for or how to track it further?

    Thanks.
     
As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 733,556 other people just like you!

Thread Status:
Not open for further replies.

Short URL to this thread: https://techguy.org/116282

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice