I have on setup file that will not finish the install:

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

MCD4x4

Thread Starter
Joined
Jan 22, 2005
Messages
25
Hi,

I am using Windows XP Professional, service pack 1 is installed. A few days ago the PC would not boot up. I had to reinstall Win XP Pro. All my programs had to be reinstalled because Windows did not acknowledge they were there. All 23 of them work fine. Here's where I ran into a problem. I use a Matrox G200 Quad card with TV Tuner. I downloaded and installed the software for the card and that too is fine. When I download the software for the TV part of the card to work, I double click on the unzipped set up file and it starts working, that gets to the part where it says "Preparing to Install" then it just disappears. It worked before the reinstall of windows. I've been playing with this for days and can't figure it out. Any help would be much appreciated. Thanks.

Brian NY
 

MCD4x4

Thread Starter
Joined
Jan 22, 2005
Messages
25
After days of problems and an hour ana half on the phone with Microsoft, I cracked and reformated c:. All problems fixed. Thanks.

MCD4x4
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Members online

Top