I need help...my browser won't connect when system connected to internet

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

ccl

Thread Starter
Joined
Jan 16, 2003
Messages
27
I can connect to the internet using dial up however once connected it does not automatically connect my brower, netscape or IE. HELP. If I manually open a brower I get (a can't locate page) in netscape and in IE I get the (can't display page error). HELP.

is there a simple fix to this problem. This is my first thread and desperately need help. I also tried to system retore and that did not help, in addition I tried to use my recovery CD and it was not reconized. DO I JUST NEED A NEW PC. It is windows ME on compaq presario
 

~Candy~

Retired Administrator
Joined
Jan 27, 2001
Messages
103,706
You've started 3 different threads regarding the same problem....please post back to your ORIGINAL post.
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Top