i see nothing

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

krusader

Thread Starter
Joined
Dec 15, 2001
Messages
1
So i went into my bios last night and changed some settings i took my frontside bus speed and set it at 133 instead of 100 and i also raised my processor clock to match my processor speed, i went to save and exit and then.....BSOD. now when i turn on my computer it wont turn off, the HD LED stays on as well as all the lights on my drive, there is no way for me to enter by BIOS or anything...Ant help would be greatly appreciated
 

Max19

Account Disabled
Joined
Jul 31, 2001
Messages
1,222
If you can't shut your computer off using the power switch, pull the power cord from the wall. Wait a few seconds, plug it back in, and try to get into the BIOS.
 
Joined
Dec 2, 1999
Messages
12,041
sounds like you screwed your processor speed up so high it won't boot. some motherboards have a button you can press while you turn the computer on which will automatically put them back to processor defaults. Abit use the insert key.

Worse comes to worse, pull the cmos battery out and set the cmos to defualts
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Members online

Top