1. Computer problem? Tech Support Guy is completely free -- paid for by advertisers and donations. Click here to join today! If you're new to Tech Support Guy, we highly recommend that you visit our Guide for New Members.

Icons in xp changed after using TweakUI!!!!

Discussion in 'Windows XP' started by martin65, Apr 13, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
Advertisement
  1. martin65

    martin65 Thread Starter

    Joined:
    Jan 7, 2006
    Messages:
    20
    i have been using Tweak'UI to do some tweaks like for mouse and internet search, but i dont know what happened when i closed TweakUI, imeddiately i cons in my pc(xp pro) changed and became like the picture i have here:

    http://i2.tinypic.com/ven4n5.jpg

    it is pretty much look like the icons in the old versions of windows, every icon(control panel, start menue, drives) in my computer have changed!!! the most obvious change is the Recyclebyn that completely look different from the xp default icon. icons look very light, i mean lighter than usual!!
    any solution!!!
     
  2. ~Candy~

    ~Candy~ Retired Administrator

    Joined:
    Jan 27, 2001
    Messages:
    103,706
  3. wright3279

    wright3279

    Joined:
    Jun 4, 2005
    Messages:
    16
    I can get that exact look by going to ControlPanel/Systems/Advanced/Performance/ Settings and choose Adjust for Best Performance. So you go there and Choose Custom and then click on the last 6 choices plus translucent rectangle. and see if the old look comes back. May also have to turn off clear type. That's right click on the desktop/Properties/Appearance/Effects/Use following method to smooth edges/Clear Type
     
  4. wright3279

    wright3279

    Joined:
    Jun 4, 2005
    Messages:
    16
    I meant turn on clear type not off.
     
  5. martin65

    martin65 Thread Starter

    Joined:
    Jan 7, 2006
    Messages:
    20
    unfortanatly, non of the them worked. i checked things you guys said but no chance!!!:(
     
  6. ~Candy~

    ~Candy~ Retired Administrator

    Joined:
    Jan 27, 2001
    Messages:
    103,706
  7. ~Candy~

    ~Candy~ Retired Administrator

    Joined:
    Jan 27, 2001
    Messages:
    103,706
    You may have to copy and paste that link to get the whole thing to load.

    Have you tried a system restore?
     
  8. Sponsor

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 733,556 other people just like you!

Thread Status:
Not open for further replies.

Short URL to this thread: https://techguy.org/458852

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice