identity pbm in outlook express 6 ( yeah another...)

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

captaindobbe

Thread Starter
Joined
Sep 15, 2004
Messages
1
HI everyone...
so... I have two problems with identities in OE 6... ( last version: 6.00.2900.2180) . i run W.XP SP2 on an Athlon XP 1800 with 384 Mo ...
1. some times when i swap from one to another, it mixes everything and start to download the whole other account... and thus erase the whole existing one... generally after i swapped two or three times, OE gets its .... together and manages to download the right whole account... again...
2. i can't choose anymore which identity i wan't to use when OE starts, even when i logged off as i'm supposed to do, instead of simply exiting the prog. ( well before this last update which came with XP SP2, i could...)
so i had to settle a password... that works but i'd rather not have any.
thanks and cheers for your help,
caotaindobbe
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Members online

Top