IE 6.0 Hard Crashes OS to Restart

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

MrBillPro

Thread Starter
Joined
Mar 1, 2003
Messages
550
I just install XP Pro on my kids PC a couple days ago and I have never personally witnessed this problem on any PC. Sometimes when he just begins to type something in the search area of AOL 9.0 it hard crashes the PC it will reboot and of course go through the check disk thing and it might be fine for a while but eventually will do it again I am totally lost here. I am not really sure it's the IE 6.0 to blame just thinking it might be.
Thanks Mr. Bill
 
Joined
Apr 12, 2000
Messages
226
Hi

Do you have an anti virus on the machine and are all the latest XP patches installed? - against blaster virsus etc?
 

MrBillPro

Thread Starter
Joined
Mar 1, 2003
Messages
550
Cumulative Security Update for Internet Explorer 6 Service Pack 1 (KB832894)
This is the only update not installed, no anti virus I just personally don't like them had one before and it really slowed down his machine, I have 4 other PC'S networked and all is well with them. I do have a firewall and I have networked my home long ago using a router. I was wondering if it could be a problem with AOL could re-install that pretty easy or maybe do a repair of IE 6.0 what do you think. Would you like me to run hijack i already have spybot installed and have immunized.
 
Joined
Apr 12, 2000
Messages
226
Hi

First, visit this link: http://housecall.trendmicro.com/housecall/start_corp.asp
It's a free online anti-virus scan. May not be the cause but it eliminates one of the possibilities.
I've found AOL causes havoc with just about everthing, weather it be system, internet, gaming etc etc.
One way to try this is remove AOL completely and open IE. You wont be able to connect without internet but it should open and see if it loads ok.
 

MrBillPro

Thread Starter
Joined
Mar 1, 2003
Messages
550
Virus scan came back clean I have re-installed AOL 9.0 just for the heck of it I will see if i have the same problems if i do i will post back just did not want to leave you hanging.
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Members online

Top