1. Computer problem? Tech Support Guy is completely free -- paid for by advertisers and donations. Click here to join today! If you're new to Tech Support Guy, we highly recommend that you visit our Guide for New Members.

Solved IE Browser new page/window problem

Discussion in 'Web & Email' started by MJT27, Mar 2, 2019.

Advertisement
  1. MJT27

    MJT27 Thread Starter

    Joined:
    Feb 1, 2004
    Messages:
    159
    Tech Support Guy System Info Utility version 1.0.0.4
    OS Version: Microsoft Windows 10 Pro, 64 bit
    Processor: Intel(R) Core(TM) i7-3770 CPU @ 3.40GHz, Intel64 Family 6 Model 58 Stepping 9
    Processor Count: 8
    RAM: 16344 Mb
    Graphics Card: NVIDIA GeForce GT 620, 1024 Mb
    Hard Drives: C: 1861 GB (1585 GB Free);
    Motherboard: Dell Inc., 0NW73C
    Antivirus: Windows Defender, Enabled and Updated
    IE Version 11.590.171340

    Hi,

    I'm not sure how this setting got changed. I just did a reset on my
    pc and I have google.com set as my webpage in IE. That will open
    correctly, but if I open a new tab or new window it comes up looking like
    the page I have attached.

    I don't know what changed that everything I open in a new tab or
    a new windows looks like this now.

    Google is set as my homepage and my tabs are set to
    when a new tab is opened, open your first home page
    Manage addons my browser is set to Google (default)

    These new pages/windows did not open like this before
    I reset my PC. I don't know how this got changed.

    Thanks for any help.
     

    Attached Files:

  2. lunarlander

    lunarlander

    Joined:
    Sep 21, 2007
    Messages:
    9,755
    You said you use IE, but then you mentioned Google. I am confused.
     
  3. DaveA

    DaveA Trusted Advisor Spam Fighter

    Joined:
    Nov 16, 1999
    Messages:
    15,657
    First Name:
    David
    While in IE, go to "Internet Options"
    On the General tab click the "Tab" button near the center of the pane.
    In this pane near the center of the pane, you should see "When a new tab id opened, open"
    From the drop down list select "Your first Home Page".
    apply and Ok yourself out.
     
  4. MJT27

    MJT27 Thread Starter

    Joined:
    Feb 1, 2004
    Messages:
    159
    Google is set as my homepage in IE and my tabs are set to
    when a new tab is opened, open your first home page
    Manage addons my browser is set to Google (default)

    These new pages/windows did not open like this before
    I reset my PC. I don't know how this got changed.

    That's how I have it set and when I right click
    on a link to open in a new tab or window it
    gives me this weird looking page.
     
  5. Couriant

    Couriant Trusted Advisor

    Joined:
    Mar 26, 2002
    Messages:
    32,400
    First Name:
    James
    Looks like your News Feed to me.

    upload_2019-3-4_7-25-1.png upload_2019-3-4_7-24-5.png

    What is this set to?
     
  6. MJT27

    MJT27 Thread Starter

    Joined:
    Feb 1, 2004
    Messages:
    159
    I have it now set to open your first home page. I have tried every setting
    under that tab (except blank page) all with the same result. They open this
    weird page in a box instead of a full page. Up until my reset last week this
    wasn't happening.
     
  7. DaveA

    DaveA Trusted Advisor Spam Fighter

    Joined:
    Nov 16, 1999
    Messages:
    15,657
    First Name:
    David
    Are you using IE or Edge on this Windows 10 machine?
    Give us a screen shot the setting that you have?
     
  8. MJT27

    MJT27 Thread Starter

    Joined:
    Feb 1, 2004
    Messages:
    159
    Hope you meant SS of my browser
     

    Attached Files:

  9. MJT27

    MJT27 Thread Starter

    Joined:
    Feb 1, 2004
    Messages:
    159
    Let me give you a visual of what I'm doing. I'm at MSN page and I
    right click on the link circled and select open link in new tab then
    the 2nd SS is how it opens up. This is the behavior in IE 11. Now
    if I open that same link in FF it opens correctly, like it was opening
    before in IE. You can see that in the 3rd SS. I'm trying to get my
    IE to open the same way again before my reset.

    Hope this gives you a better understanding of what I'm trying to
    explain here. Sorry if I wasn't clear enough.
     

    Attached Files:

  10. DaveA

    DaveA Trusted Advisor Spam Fighter

    Joined:
    Nov 16, 1999
    Messages:
    15,657
    First Name:
    David
    Go to the "Tabbed Browser Settings" tab and where it says "When a new tab is opened, open", select "Your first home page" from the drop down list.
    See your sett1.jpg
     
  11. MJT27

    MJT27 Thread Starter

    Joined:
    Feb 1, 2004
    Messages:
    159
    I changed it but I still get the same result as #2. I have tried all the settings under tabs except for blank page and they all open up the same weird way. Something changed when I did the reset to mess this up, I just can't figure out what. Thanks for your help I appreciate it, but it looks like I'm stuck with the weird view in IE. I can learn to live with it. Going to mark this as solved.

    How do I delete all these attachments off my account ?
     
  12. DaveA

    DaveA Trusted Advisor Spam Fighter

    Joined:
    Nov 16, 1999
    Messages:
    15,657
    First Name:
    David
    What attachments and what account?
     
  13. plodr

    plodr

    Joined:
    Jun 27, 2014
    Messages:
    16,119
    First Name:
    Liz
    The first shot on post #9 says it is from Buzz60. Right or left clicking on that link will take you to the Buzz60 site which shots #2 and #3 show.

    As far as any new tabs showing msn.com instead of what you want, I found this for Windows 10.
     
  14. MJT27

    MJT27 Thread Starter

    Joined:
    Feb 1, 2004
    Messages:
    159
    In my post 9 look at my SS1. I was on MSN homepage and I right clicked on the link I have circled in red
    which took me to Buzz60 and opened the page in Buzz60 weird. My webpages used to open like SS3 but now they open looking like SS2 which I am trying to fix.

    I have tried every setting under that tab (except blank page) all with the same result. They open this
    weird page in a box instead of a full page as shown in SS2. Up until my reset last week this was not
    happening.
     
  15. MJT27

    MJT27 Thread Starter

    Joined:
    Feb 1, 2004
    Messages:
    159
    I was asking how I delete the attachments that I have uploaded on my account...…..
     
  16. Sponsor

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 733,556 other people just like you!

Loading...

Short URL to this thread: https://techguy.org/1223830

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice