IE in Windows 2000

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

swingjive

Thread Starter
Joined
Nov 20, 2002
Messages
23
When I use IE6(or earlier verisions - it doesn't matter),
my browser isn't showing background colours/images, and
and all the text is really large.

Everything looks fine in Netscape? I tried background colour
settings, font styles/sizes, accessability, etc. but still nothing.

The problem is that so many other programs utilize IE settings
like Windows Media player, Norton, etc. and they are all hard to use
and look like sh!t because of thie IE problem.

Any ideas? I have never seen this before?
 
Joined
Jan 11, 2003
Messages
138
Originally posted by swingjive:
When I use IE6(or earlier verisions - it doesn't matter),
my browser isn't showing background colours/images, and
and all the text is really large.

Everything looks fine in Netscape? I tried background colour
settings, font styles/sizes, accessability, etc. but still nothing.

The problem is that so many other programs utilize IE settings
like Windows Media player, Norton, etc. and they are all hard to use
and look like sh!t because of thie IE problem.

Any ideas? I have never seen this before?
Did you try a different resolution?

If you goto the control panel add/remove click on top the middle tab Windows setup uncheck the Accessability and reboot and see if this does the trick.

Also in IE goto advance and on bottom click restore defaults.

Just some ideas to try ok
J
 

swingjive

Thread Starter
Joined
Nov 20, 2002
Messages
23
I added a new profile for another user on my computer, and Internet Explorer works fine in other profiles?

There must be something in my profile that is messed up???

Any ideas?

Thanks.
 
Joined
Feb 13, 1999
Messages
8,974
Your Profile may have gotten corrupted. Delete it and Windows will recreate it using the Default Profile.
 

swingjive

Thread Starter
Joined
Nov 20, 2002
Messages
23
Unfortunately, it's the administrator profile and won't allow me to delete it. :(
 
Joined
Feb 13, 1999
Messages
8,974
That's strange, you be able to delete any profile. Try copying the default profile over the administrator profile.
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Top