ie & netscape trub

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

gruntjones

Thread Starter
Joined
Mar 22, 2001
Messages
7
ie 5.5 and netscape both
wont load pictures or button faces on a secure site.
can display the pictures one at a time with right click show picture but when page is refreshed picture goes away.
only happens on secure sites.
 
Joined
May 6, 2000
Messages
4,117
Go into control panel, internet options, click on advanced tab and put a check in show pictures.
 

gruntjones

Thread Starter
Joined
Mar 22, 2001
Messages
7
thanks, but i have been to the advanced tab and check & tried and unchecked nearly every option in there. any i thought would affect pictures. nonsecure sites load normally. only have trub with secure sites.
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Members online

Top