ie not loading new windows

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

piratetigger

Thread Starter
Joined
Mar 18, 2002
Messages
67
I am having problems with internet explorer 6 in XP (SP1), whenever I click on an link on a webpage to open another window it will not load the new window, I just get a blank white box. It works fine with my other browser, I have no problem, but not with I.E. Anybody got any ideas on how to solve this?
 
Joined
Oct 9, 2001
Messages
9,396
check your firewall settings and any privacy program you have running(ie: popupstoppers,addblockers)
 
Joined
Nov 2, 2002
Messages
22,468
If you click on a hyperlink in a web page and only a blank window appears,

Go to Start / Run
Then enter regsvr32 urlmon.dll
Click Ok when finished
 

piratetigger

Thread Starter
Joined
Mar 18, 2002
Messages
67
Nop none of those work, but thanks for trying. I dont have a firewall, only norton antivirus, could this be causing the problem? Any other ideas?
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Members online

Top