IE & problem

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

senior geek

Thread Starter
Joined
Jan 17, 2007
Messages
10
I'm starting to have issues with very slow connectivity to web sites. Not always is this way, but it is recurring quite often. I leave my computer on stand-by overnight many times, and when I go to browse again this seems to be the when things get slow. Like I said it is not always this way, but ever since I installed the latest Explorer 7 update I have noticed this. I have at times had to re-set modem and router and then things work fine for awhile but eventually it will happen again. Also have done re-boots but no difference. I don't think it's a modem issue though. Gets kind of irritating just watching the thing run laps trying to load a site. Has anybody had similar problems? My ISP provider is Earthlink Broadband.

Seniorgeek
 
Joined
Dec 5, 2006
Messages
32,642
senior geek said:
I'm starting to have issues with very slow connectivity to web sites. Not always is this way, but it is recurring quite often. I leave my computer on stand-by overnight many times, and when I go to browse again this seems to be the when things get slow. Like I said it is not always this way, but ever since I installed the latest Explorer 7 update I have noticed this. I have at times had to re-set modem and router and then things work fine for awhile but eventually it will happen again. Also have done re-boots but no difference. I don't think it's a modem issue though. Gets kind of irritating just watching the thing run laps trying to load a site. Has anybody had similar problems? My ISP provider is Earthlink Broadband.

Seniorgeek
Have you tried emptying your temp files

Tools internet options delete cookie files and all offline content and setting cache to about 60 mb ???
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Top