1. Computer problem? Tech Support Guy is completely free -- paid for by advertisers and donations. Click here to join today! If you're new to Tech Support Guy, we highly recommend that you visit our Guide for New Members.

IE6 title bar

Discussion in 'Web & Email' started by brindle, Feb 9, 2003.

Thread Status:
Not open for further replies.
Advertisement
  1. brindle

    brindle Thread Starter

    Joined:
    Jun 14, 2002
    Messages:
    3,520
    At the top of IE6 it says my google- microsoft internet explorer, how do i personalize it. I have x-setup but have forgotten how...thanks for your help.
     
  2. Deke40

    Deke40

    Joined:
    Jun 27, 2002
    Messages:
    6,096
    <a href="http://www.scotfinnie.com/newsletter/best_of/ispbrnds.htm"><font color="Red">Change IE & OE Titlebar</font></a>

    <img src="http://forums.techguy.org/attachment.php?s=&postid=718870">
     

    Attached Files:

  3. steamwiz

    steamwiz

    Joined:
    Oct 4, 2002
    Messages:
    2,773
    If anyone tries to do the above - using the link above - please be aware that the following information is wrong :-

    HKEY_LOCAL_MACHINE should read HKEY_CURRENT_USER

    If you didn't find the a "Window Title" item in either Registry location, you can add one in the HKEY_LOCAL_MACHINE section. Click once on the Main folder to select it. Then right-click the white background anywhere on the right pane, and choose New > String Value. Name the new string value icon "Window Title" and press Enter. Now double-click it and type the text you'd like to appear in Internet Explorer's Title bar. This also works in IE versions, IE 4.0 and above.

    steam
     
  4. Deke40

    Deke40

    Joined:
    Jun 27, 2002
    Messages:
    6,096
    In my experience you have to change the info in both locations are it wil not work.
     
  5. buck52

    buck52 Banned

    Joined:
    Mar 9, 2001
    Messages:
    8,373
    Howdy

    I did not have it in either place on both an XP and a 98SE machine....

    Adding it only to...
    HKEY_CURRENT_USER/Software/Microsoft/Internet Explorer/Main...worked fine on both machines

    buck
     
  6. brindle

    brindle Thread Starter

    Joined:
    Jun 14, 2002
    Messages:
    3,520
    I found it in current user after I changed it through x-setup...now it is as I want not what mr bill wants......thanks for the help
     
  7. Sponsor

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 733,556 other people just like you!

Thread Status:
Not open for further replies.

Short URL to this thread: https://techguy.org/117822

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice