Illustrator does not work

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

rorucha

Thread Starter
Joined
Dec 29, 2005
Messages
3
Dear All, I have a problem. I have installed Adobe Illustrator (CS2) on my computer (Windows XP, home edition). Some days was OK but from yesterday I can not to open/start/load this program any more. After "clicking" on the Illustrator icon program starts, there are communicates: initializing, then reading fonts and... in this moment my application is "frozen" I can not do anything with. Rather restart computer or off it from task manager... No error message but computer gets very slow. I tried to repair it but did not help, then to reinstall but it gives nothing.
So, it is a font problem? Or something different? How to solve it?
Sorry for my English. Thanks in advance. Aha, Photoshop works (until now......)

Rorucha
 

rorucha

Thread Starter
Joined
Dec 29, 2005
Messages
3
Yes, I've de-installed everything.... and I cannot instal it again... :( It means - it is installed but I cannot open the program... And before application worked... I'll try to contact adobe.
Rorucha
 
Joined
Aug 10, 2004
Messages
1,993
Try deleting the AIPrefs file (in Adobe Illustrator CS2 Settings - application data).
 

rorucha

Thread Starter
Joined
Dec 29, 2005
Messages
3
Yea, I have a trial version (but less than 30 days, I remember). Funny is that I cannot find Setting under c:\Documents and Settings\\Application Data\... So, I have to ask someone cleaver to help me... thank a lot, when I will solve my problem I will report it for others. Happy New Year!
rorucha
 

buck52

Banned
Joined
Mar 9, 2001
Messages
8,372
"So, I have to ask someone cleaver to help me... thank a lot, when I will solve my problem I will report it for others. Happy New Year!"

I wish you well... Please don't report your illegit findings here ...

I'm going to close this thread...

buck
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Top