Im a bit confused with Frontpage....

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

puter hater

Thread Starter
Joined
Nov 12, 2000
Messages
2,023
I use FrontPage to edit my page. I was playing around with using css.(test pages) Now for some reason I managed to mess things up a bit. I can't fine my regular web page. I can fine the old one with a completely different background but I have changed it since then.
I can't fine the files under MY WEB. I manage to get it up it even sign on to the server but the files didn't come up.. So I am confused. What did I do and where is my files to the web site I use?
puter hater
 

bassetman

Moderator (deceased) - Gone but never forgotten
Joined
Jun 7, 2001
Messages
47,973
Hate to say it, but there are reasons many of us won't touch FrontPage.
Sorry I can't hlpe. :(
 
Joined
Aug 4, 2003
Messages
1,228
couple questions:
what version of frontpage?

how did you set it up originally in frontpage?? you should have done like a network place

try looking in my network places and see if there is a network place named after your site (you should have set one up it you imported pages or uploaded pages or created a MY WEB)
 

puter hater

Thread Starter
Joined
Nov 12, 2000
Messages
2,023
Front Page 2002
I did accidently fine the page that way earlier this morning.
But I didn't get the files that went with it . I went back after reading your post and tried again and the files did come with it.. Computers they make me nuts!
Thank you
bassetman you have something better for a person who doesn't want to do everything by hand? A person who is a beginner at html and web page design?
 

bassetman

Moderator (deceased) - Gone but never forgotten
Joined
Jun 7, 2001
Messages
47,973
Well, I would recommend that you go to someplace like www.webmonkey.com and try their tutorials (from search in corner enter HTML) and learn the basics.
Once you know basically what is happening you have a lot available to you, many for free. :D
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Members online

Top