1. Computer problem? Tech Support Guy is completely free -- paid for by advertisers and donations. Click here to join today! If you're new to Tech Support Guy, we highly recommend that you visit our Guide for New Members.

image problems with Fuji Camera/software

Discussion in 'Digital Photography & Imaging' started by larryrush, Sep 22, 2004.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. larryrush

    larryrush Thread Starter

    Joined:
    Aug 18, 2004
    Messages:
    6
    I am using a Fuji 2650 camera and associated FinePix software. They both seem to work fine, the images are good (I use the highest resolution), and the images are stored as Jpegs in a file created by FinePix. However, when I go to attach the image to an e-mail or use it in another application, the image is either in a "negative" mode, or doesn't appear at all, i.e.;it is grayed out. If I then run the image through a photo editor, such as Visua, or iView32, and "convert" it from Jpeg to Jpeg, it then can be used in other applications, such as e-mail attachments.

    I can't find any help with Fuji, or my photo editors about this, and I don't understand imaging enough to know what is going on.Am i missing a setting somewhere?

    Larry
     
As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 733,556 other people just like you!

Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.

Short URL to this thread: https://techguy.org/276801

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice