images not showing in preview or upload :(

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

paulb100

Thread Starter
Joined
Mar 17, 2005
Messages
1,894
im using Dreamweaver CS5
I use INSERT -> IMAGE to put images into my page, when I preview it they are not there and just an empty place-holder? - i have images in IMAGE directory and im inserting them from there , they show in design but not preview? - using the target thing to 'point' at them works but I cant upload that? (file:///C|/Users/*****/*****/Images/under_construction.jpg)

the same happens for links... if i insert in source downloads.html - it defaults as "http:127.0.0.1//downloads.html"

this didnt used too happen in dreamweaver of old

can anyone help?
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Members online

Top